DOĞAN, KIZININ KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Özel Nadide Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Ayşe Ceylin’in ilk yarı karnesini kızıyla birlikte alan Başkan Doğan’ın oldukça heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

Taktir alan kızının karne heyecanına ortak olan Başkan Doğan,   “evlatlarının başarısı ve mutluluğu veliler olarak bizlere en büyük hediyedir. Tüm çocuklarımızın derslerinde ve sosyal aktivitelerde gereken çalışmaları yaptığına inanıyorum. Bu karneler sadece öğrencilerin çalışmalarının değil, anne babalarının da emeklerinin karnesidir. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı, huzur içinde geçirecekleri bir tatil diliyorum” dedi.

Doğan, geleceğin emanetçileri çocukların en güzel koşullarda yetişmeleri için eğitime destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817