banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN, MESELE TÜRKİYE OLUNCA GERİSİ TEFERRUATTIR

Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Doğan “ülkesini, vatanını, bayrağını, ezanını seven, bunlar için mücadele eden gençlerle birlikte olmak bizi her zaman mutlu eder. Çünkü bizim de içimizde öyle bir gençlik var. Ha deseler Afrine’e koşacak o genç var içimizde. Türk Milleti bin yıllardır varlığını bunun için sürdürebilmiştir. O ruh bizde olduktan sonra isterse karşımızda en güçlü orduları olsun, onların hepsiyle baş ettik, ederiz de. Temel değerlere sahip, onları savunan, gerektiğinde onlar için her türlü mücadeleyi verebilecek gençlere ihtiyacımız var.

BU MÜCADELE SÜRECEK

15 Temmuz gösterdi ki, siyasi, sosyal farklılıklarımızın yanında önemli olan bizim temeldeki birlikteliğimizdir. O bakış açıları, vatan olunca, bayrak olunca, dinimiz olunca hepsi bir teferruata döndü. 15 Temmuz hain darbesine karşı çıkan ülkücü gençliğe de şükranlarımız var. Oradaki o mücadele topyekûn oldu. Bundan sonra da bu mücadele sürecek. Bu mücadele bizim var olduğumuzdan beri, Türk milleti var olduğundan beri olan bir mücadeledir.

BÖYLE LİDERLERE İHTİYACIMIZ VAR

15 Temmuz’da  oldu, şimdi de var, yarında olacak. Anadolu Müslüman yurdu olduğu sürece bu mücadele kıyamete kadar olacak. Bu mücadelede birbirimize ihtiyacımız var. Bakış açıları, siyasi görüşler bir renktir, tabi ki olacak. Biz, sizleri seviyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. MHP’nin, Devlet Bahçeli’nin, hem 15 Temmuz, hem de mili çıkarlarımız konusundaki mili duruşları takdir edilecek bir durumdur. Bu anlamda kendisine ayrı bir sempatim var. Bahçeli, olması gereken yerde ve zamanda duruşunu göstermiş, devlet adamlığını göstermiş birisidir. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yedi düvelle mücadelesini kahramanca veriyor. Devlet Bahçeli gibi yiğit, sözünü, özünü vatana, millete, bayrağa adayan liderlere ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826