banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, SİYASET YUMRUK SIKARAK DEĞİL, EL SIKARAK YAPILIR
İzmit Belediyesi’nin her zaman şeffaf bir belediye olduğunu belirten Başkan Doğan “çalışmalarını adım adım halkla paylaşan, halka hesap veren bir belediyeyiz. Sadece halka değil, ilgili ve iletişimde bulunduğumuz kuruluşlara, muhalefet gruplarına da zaman zaman bilgilendirmelerde bulunuyoruz. AK Parti ve CHP Meclis üyeleriyle birlikte, yeni dönemin son iki yılında yapılanlar ve 2016 da yapılacak projelerle ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Genelde bilgilendirme toplantılarının ikramını başkan olarak bizler yaparken bu kez CHP grubu kahvaltı ikramında bulunmak istedi. Bu davranışlarından dolayı CHP ilçe başkanımıza teşekkür ediyoruz.

 

GAYEMİZ HALKA HİZMET ETMEK

 

Bizler farklı siyasi çizgilerde olabiliriz. Ancak ortak hedefimiz İzmit insanına hizmet etmektir. Bakıldığında bir tarafımda Ak Parti İlçe Başkanı, diğer tarafta CHP İlçe Başkanı, farklı siyasi görüşlerde olan iki partinin meclis üyeleri olarak aynı sofrada aynı ekmeği paylaştık ve şehrimizin sorunlarını konuştuk. Bu aslında İzmit’te sadece belediyecilik alanında değil, siyasette de iyi bir çizgi yakalandığının göstergesidir. Bu anlamda bu ortamı sağlayan CHP’li arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

HERKESİN BELEDİYE BAŞKANIYIM

 

Herkesin Belediye Başkanı olduğuna da söyleyen Doğan “hiçbir ayrım yapmaksızın, Hak, hukuk çerçevesinde tüm insanlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Muhalefet partisinin söylediklerini çok önemsiyoruz. Toplantıda yapılan değerlendirmeleri dinledik ve bunları dikkate alacağız. Geçen dönem de olduğu gibi yine belediyemiz iki yılı dolu dolu geçirdi. Yine Türkiye’nin ilklerini yaptı. Vadettiği projelerin neredeyse yarısını tamamladı. Okul Hizmet Masası, Evlilik Okulu, 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi, Genç Girişimciler Merkezi,  Aile Rehberlik Merkezi, Gençlik Merkezi gibi projelerimizi tamamladık.  Birçok projemiz bu yılsonunda bitecek. Modern Hayvan Pazarımız kurban bayramında açılacak. Cephanelik ve Gölkay Park 2. Etap projelerimiz bu yıl içerisinde bitiyor, hatta yaza yetişiyor.  Akçakoca Meydan düzenlemesi bu yaz bitiyor. Kapanca Sokak’taki sokak iyileştirme çalışmalarımız bu yaz bitiyor.  Kültür Tepesi ikinci etap proje çalışmamız bitti. Köy konaklarımızı ve meydanlarımızı yapmaya devam ediyoruz” diyerek projeler hakkında bilgi verdi.    

 

ŞEHRİMİZ KAZANIYOR

 

Meclis üyeleriyle yapmış olduğu yurt dışı gezileriyle ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Doğan “eğer muhtarımız, meclis üyemiz, bürokratlarımız yurt dışına giderse insanımızın ufku açılır. Ben doktorluk yaptığım dönemde çok kez yurtdışına çıktım. Belediye Başkanlığım dönemimde de belediye imkânlarına dokunmadan fırsat çıktığında yurt dışına gidiyorum.  Belediye bütçesiyle muhtarlarımız, meclis üyelerimiz gitsin istiyorum. Bu şehrin 50 yılını planlayanlar, Avrupa’yı görmezse yaptıkları işte eksiklik olmaz mı? Bu durumda kim kaybeder, tabi ki bu şehir kaybeder. Meclis üyelerimizle gittiğimiz son gezimiz ile ilgili bazı çıkar çevrelerince yapılan dar eleştirilere kulak asmayınız. O rantiyecilerin halka, şehre hizmet edilmesi gibi bir derdi yok. Onlar bu iktidar muhalefet buluşmalarından da rahatsız oluyorlar. Onları ciddiye almayınız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751