DOĞAN, SONUNA KADAR KOCAELİSPOR’UN YANINDAYIM

GÖSTERMELİK DEĞİL

Bu kent bu takıma sonuna kadar sahip çıkan insanların kenti. Ben öyle yarı yola kadar yürüyüp göstermelik destek verenleri kastetmiyorum. Kocaelispor’un verilen mücadelede sonuna kadar yanında olacaklara ihtiyacı var” dedi.

Kocaelispor’u içinde bulunduğu kötü durumdan kurtarıp yeniden ayağa kaldırmak için harekete geçen yönetim kurulu üyelerinin imza attığı bu önemli etkinliğe destek veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’da “ İyi günde de kötü günde de takımın her zaman yanında olmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Merkez Bankası`ndan başlayan yürüyüş, “İzmit uyuma takımına sahip çık” tezahüratlarıyla Anıt Park`a kadar sürdü. Yürüyüşün sonuna kadar kalarak taraftardan desteğini esirgemeyen Başkan Doğan, “İzmit’in Kocaeli’nin bu takıma büyük borcu var” dedi.

KATILIM YÜKSEKTİ

Kocaelispor yönetiminin 5 bin adet bastırdığı ve daha sonraki etaplarla birlikte 41 bin adet satmayı planladığı “Vefa” tişörtler büyük ilgi gördü. Yürüyüşe katılan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’da  “Vefa” tişörtlerinden giyerek satın aldığı tişörtlerden halka dağıtmayı da ihmal etmedi. Yeşil-siyahlı taraftarlar, Başkan Doğan’a büyük ilgi göstererek, desteğinden dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817