banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN “VATANDAŞA YALAN SÖYLEMEDİM”
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan periyodik aralıklarla sürdürdüğü ev ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Doğan son olarak Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde oturan Halil Dokuzlar’ın evini ziyaret etti. Doğan’a ziyaretinde İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin ve Adnan Metin eşlik etti.

 

“SADECE İZMİT İÇİN ÇALIŞTIM”

 

İzmit Belediyesi’nin Mehmet Ali Paşa’da yapmış olduğu çalışmalar hakkında kısa bir bilgi veren Doğan daha sonra vatandaşları dinledi. Tüm vatandaşları dikkatle dinleyen Başkan Doğan “göreve geldiğim günden bu yana sadece İzmit için çalıştım. Herkesin belediye başkanı oldum. Adaletten, şeffaflıktan ve dürüstlükten asla vazgeçmedim. Vatandaşla hep biraraya geldim. Eğrisi doğrusu neyse vatandaşa onu söyledim. Vatandaşa asla yalan söylemedim” dedi.

 

“DOĞAN ADAM GİBİ ADAM”

 

Mahalleleri ile ilgili görüş ve önerilerini Başkan Doğan’a ileten Halil Dokuzlar ve mahalle sakinleri Başkan Doğan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek “ Başkan Doğan mahallemize sık sık gelir. Çalışmaları inceler, sohbet eder, ayımızı içer. Her zaman açık açık her şeyi söyler. Başkan Doğan adam gibi adam” dediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751