banner2752
banner2750
banner2776

Doğan ve Merve Evliler Kervanında

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve aynı zamanda Körfez Belediyesi’nin AK Partili meclis üyelerinden Doğan Orak, geçtiğimiz günlerde düzenlenen muhteşem  bir törenle evliler kervanına katıldı. Doğan Orak ile aynı zamanda Körfez Belediyesi personellerinden olan Merve Helvacı’nın düğünü büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz yıl nişanlanan ve yüzüklerini AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in taktığı çiftin düğünü adeta protokol geçidi şeklinde geçti.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Düğüne katılanlar arasında; AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Emine Zeybek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan, Osman Yurt, Levent Yılmaz, Faruk Denli,  Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve yönetimi ,  AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve yönetimi ,  AK Parti eski il başkanlarından Şemsettin Ceyhan, AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Serpil Yılmaz ve Davut Şiviloğlu, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Kocaeli Meydan Gazetesi Sahibi Burhan Yarar, Büyükşehir Belediyesi özel Kalem Müdürlüğü Personeli Semih Tayyip Gülcan, Körfez Belediyesi Muhtar İşleri Müdürü Özcan Efe,  Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin, Basın Yayın ve Halkla İlikiler Müdürü Bülent Gülal, Ruhsat İşleri Müdürü İskender Mert, Temizlik İşleri Müdürü Recep Şen, Spor İşleri Müdürü Ali Osman Baş , Nazende İşlermeler Müdürü Ömer Güney, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk,  İşadamı Alim Erdemir, Körfez eski Belediye Başkanı Yunus Pehlivan,İsmail Baran ,  eski il gençlik kolları başkanlarından Emre Kahraman, eski ilçe gençlik kolları başkanlarından Kadir Alçık, Körfez Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ile iki ailenin yakınları katıldı.

NİKAHI BÜYÜKAKIN KIYDI

Antikkapı Restoran’da gerçekleşen görkemli düğün merasiminde Doğan Orak ve Merve Helvacı’nın nikahlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıydı. Kalabalık bir topluluk ise çiftin mutluluklarına şahitlik etti. Nikah sonrasında Başkan Büyükakın, evlilik cüzdanını eski Bakan Fikri Işık’a verirken, o da iyi niyet dileklerini ilettikten sonra cüzdanı bu kez eski başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na verdi. Karaosmanoğlu da gençlere mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını “Daha iyi sahip çıkar” düşüncesiyle gelin hanıma takdim etti. Düğün merasiminde genç çift adeta takı yağmuruna tutuldu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680