DOĞAN’DAN CEYHAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkan Doğan’ın belediye meclis üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarete Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz da yer aldı. Ceyhan’ı tebrik edip hayırlı olsun dileğinde bulunan İzmit Belediye Başkanı Doğan “ Biz AK Parti olarak, gerek Türkiye'de, gerek yerelde birlik beraberlik içinde çalışan iyi bir ekibiz. Teşkilatlarımızın bu birlik ve beraberlik ruhu içindeki çalışmaları başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere herkesin taktirini kazanmıştır.  En büyük gücümüz budur. Bunun karşılığını da halkımız her zaman verdi. Çalışmalarımızda hak, hukuk adalet, haram, helal kavramlarını ön planda tuttuk. Bu anlayış içerisinde çalıştığımız için de halkımız her zaman bize inanıp güvendi ve bunu da sandıktaki oylarıyla ortaya koydu. Bütün çabamız daha güçlü bir Türkiye içindir.

HEDEF ÜLKEMİZİ DAHA İLERİYE GÖTÜRMEK

Başta Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, Ak Parti teşkilatları olarak birlik beraberlik içinde ülkemizi daha da ileriye götürmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Ak Parti İl Başkanı Ceyhan’da Doğan ve beraberindekilere ziyaret için teşekkür ederek” hep birlikte güçlü Türkiye için liderimizin gösterdiği yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Şehrimize değer katan projeler için belediye başkanımıza ve ekinine teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817