banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN’DAN VADİ İZMİT’TE İNCELEME

Kat karşılığı 443 konutun yapımının devam ettiği Gültepe’deki şantiye alanına giden Başkan Doğan’a

Bektaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cumali Bektaş  çalışmalar hakkında bilgi verdi. 150 milyon liralık proje kapsamındaki konutların yüzde 26’nın İzmit Belediyesi’nin olacağı ve 18 ay içinde tamamlanacağı kaydedildi. 

VADİ İZMİT ŞEHRE DEĞER KATACAK

Örnek daireyi de inceleyen Başkan Doğan “ İzmit Körfez’ine hakim  noktada belediyemiz ortaklığındaki  Vadi İzmit projesi hızla devam ediyor. Bu proje şehrimize ve bölgemize değer katacak örnek projelerden biridir. Proje ile İzmit’imize  yeni bir değer katıp, yeni bir yaşam oluşturmaya çalışırken, Gültepe, Tüysüzler gibi mahallerimizin de  bu değişimden etkilenerek çağdaş, modern konutlaşma ve beraberinde de ona göre alt yapısı, üst yapısı olan bir yerleşim haline gelmesini sağlamak istiyoruz.  Çalışmalar planlandığı şekilde gitmektedir. Eşsiz doğası, şehir merkezine ve üniversiteye yakınlığı ile Vadi İzmit  Projesi şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826