Efsane Başkan Tuna’dan Gövde Gösterisi

Tuna, dün kalabalık bir partili grupla birlikte resmi aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Tuna’yı bu özel günde partililer yalnız bırakmadı.

KALABALIK KATILIM VARDI

İl binasında düzenlenen başvuru törenine; AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, il yöneticilerinden Ömer Efe, AK Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Nurettin Okutan, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, eski İzmit İlçe Başkanı ve milletvekili aday adaylarından Ali Güney, Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, aday adaylarından Muhammet Kurtuluş, Hasan Ayaz, Halit Çokan, Körfez Belediyesi Koordinatörleri Cengiz Öztürk ve Selattin Kabadayıoğlu, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, Ramazan Tuna’nın ailesi, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

TALUS, TUNA’YI KUTLADI

Eski ilçe başkanı Ramazan Tuna, il binasında düzenlenen törende hazırlanan başvuru dosyasını bizzat il başkanı Şahin Talus’a takdim etti. Buluşmada konuşan Talus, eski başkan ve yeni aday adayı Ramazan Tuna’yı tebrik etti ve kendisine çıktığı vekillik yolunda başarılar diledi.

“SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ”

Tören sonunda ise bir açıklama yapan milletvekili aday adayı Ramazan Tuna, “İl başkanımızla yaptığımız istişareler neticesinde ilçe başkanlığı görevimizden istifa ederek bugün milletvekilliği için aday adaylığı başvurumuzu yaptım. Sorumluluğumuzun farkındayız. Uzun ince bir yoldayız, gideceğiz gündüz gece.

“16’NCI ZAFERİMİZİ KAZANACAĞIZ”

2023 seçimleri AK Parti’mizin 16’ncı seçimleri olacak. 15 seçimde partimiz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük zaferler elde etti. 16’ncısını birlikte kazanacağız. Bize milletvekili sıfatı ile Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşlığı nasip olursa eyvallah, fakat hangi arkadaşımız olursa olsun onların yanında biz yine sahada olacağız. Gayretimizi esirgemeyeceğiz. Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bütün teşkilatlarımız yanımızda, Körfez ilçemizle beraberiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817