Efsane Başkanı Çiçeklerle Uğurladılar

AK Parti’nin görev süresini en hızlı ve başarılı geçiren ilçe başkanları arasında zirvede yer aldığı teşkilatlarca kabul edilen Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, geçtiğimiz günlerde partisinin il başkanı Dr. Şahin Talus ile bir araya gelerek son kararını verdi ve görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı oldu. İlçe başkanı Tuna, önceki gün ilçe yönetimi ve Körfez Belediyesi yönetimi ile bir araya gelerek helalleşti.

KALABALIK TOPLANTI

Düzenlenen veda buluşmasına; eski ilçe başkanı ve milletvekili aday adayı Ramazan Tuna’nın yanı sıra, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Nurettin Okudan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ile parti yöneticileri eşlik etti.

“LİDERİMİZE EN BÜYÜK DESTEĞİ KÖRFEZ’DEN VERECEĞİZ”

Son derece duygusal anların yaşandığı buluşmada konuşan aday adayı Ramazan Tuna, “Yönetim kurulumuzla birlikte bu zamana kadar son derece güçlü bir duruş sergiledik. Seçim ortamına teşkilatımızı tüm unsurlarımızla hazırladık. Allah’ın izni ile 14 Mayıs’taki genel seçimlerde cumhurbaşkanımızı bir kez daha seçtirecek ve en büyük desteği de Körfez ilçemizden vermek için çaba göstereceğiz” dedi.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Tuna konuşmasının sonunda teşkilat mensuplarına gösterdikleri emekler için de teşekkür etti. Daha sonra konuşan ilçe başkan vekili Nurettin Okudan da görevi devraldığı Tuna’ya başarılar diledi ve “Her zaman başkanımızın arkasındayız” dedi. Okudan, toplantı öncesinde de Ramazan Tuna’dan görevi devraldı ve kendisine teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

SÖĞÜT DE KUTLADI

Toplantının sonraki bölümünde konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, “Milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Ramazan Tuna ağabeyimize çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim mahcup etmesin. İlçe başkan vekilliği görevini devralan Nurettin Okudan başkanımıza da hayırlı olsun diyor, görevinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi. Gençlik ve kadın kolları başkanları da Tuna’yı aday adaylığı dolayısıyla tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817