banner2779
banner2752
banner2750

Elbirliği İle Yardımlaşma Yüzleri Güldürdü

Kandıra Akçabeyli Mahallesinde hiçbir geliri olmayan Fatma Kurt’a ait harabe haldeki ev Kandıra Belediyesi, Yardımsever kişiliği ile tanınan Ayşe Yolcu’nun kurucusu olduğu Şefkatli Hanımlar ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile yenilendi. Büyük değişim gören evi görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Sosyal belediyecilikte öncü belediyeler arasında yer alan Kandıra Belediyesi,  çok yönlü sosyal hizmetleriyle zor günlerinde vatandaşlarının yanında olmaya ve ekonomik zorluk yaşayan ailelere yardım elini uzatmaya devam ediyor.

BAŞKAN TURAN DEVREDE

Kandıra Akçabeyli Mahallesi sakinlerinden hiçbir geliri olmayan Fatma Kurt, Akçabeyli Mahallesi Muhtarı Savaş Kesikbaş aracılığıyla Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’dan harabe halde olan evinin tadilatının yapılmasını istedi. Başkan Turan'ın talimatı üzerine zor durumdaki kadının talebinin yerine getirilmesi için çalışma başlatıldı. Kandıra Belediyesi tarafından dış cephe, iç cephe sıva ve boya çalışmasının yanında, laminat ve çatı çalışması gerçekleştirildi. Oturmaya hazır hale gelen evde kullanılmayacak durumda olan eşyalar ve tamamen harap haldeki mutfak ise Almanya Şefkatli Hanımlar grubu tarafından yenilendi. Pırıl pırıl olarak ev sahibine teslim edilen ev için ev sahibi Fatma Kurt emeği geçenlere çok teşekkür etti ve mutluluğunu ifade etti.

OTURULMAYACAK HALDEKİ EV ŞAHESER OLDU

Başkan Turan ve Şefkatli Kadınlar Gurubu ile temasa geçen mahalle muhtarı Kesikbaş ise evin uzun zamandır oturulamayacak durumda olduğunu belirttiği açıklamasında , ‘’ Bu binamız bayadır sıkıntılı durumdaydı. Allah razı olsun Adnan Başkanımızdan. Gittik sağolsun. Keşif yapıldı. Oda geldi yerimizi kendi gözüyle gördü. ‘’ Muhtarım sıkıntı yapma elbirliğiyle bunu halledeceğiz ‘’ dedi.  Sağolsun çok şükür en iyi şekilde yaptılar. Laminatından, içinden, dışından, çatısına kadar. Eski görüntüleri zaten elimizde mevcut. İnanın bir şaheser oldu. Büyükşehir Belediyemiz de sağolsunlar kapı, ıvır zıvır bir çok şeyde elimizden tuttu.’’ Dedi.

ALMANYA ŞEFKATLİ KADINLAR GÜZEL İŞLERE İMZA ATIYOR

Evin iç kısmında da çok büyük sıkıntılar olduğunu, mutfak ve eşyaların akıntı ve rutubet nedeni ile kullanılamayacak durumda olduğunu sözlerine ekleyen Kesikbaş, ‘’  Oturma gruplarımız, bazamız, mutfak dolabımız, ocağımız yoktu. Bunları da Almanya Şefkatli Kadınlar Ayşe Yolcu ablamız Allah razı olsun. Bizleri hiç kırmadan, sıkılmadan inanın çok büyük yardımı oldu. El attılar, hep birlikte bu kardeşimizin yuvasını kurduk. Çok teşekkür ediyoruz. Her birine Allah razı olsun diyoruz. Adnan Başkanımızdan, Ayşe Yolcu ablamızdan ve Almanya Şefkatli Kadınlar gurubumuzdan her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Her birinden Allah razı olsun. Ben Ayşe Yolcu hanımefendiyi tanırım. Bu sayede Almanya Şefkatli Kadınlar gurubunu da tanımış olduk. Güzel işlere imza atıyorlar ’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751