ELİNDEKİ DÖVMELER YAKALATTI

Bir başka suç nedeniyle imza atmaya karakola giden zanlı gözaltına alındı.

Alınan bilgi ve iddialara göre  2 hafta önce meydana gelen olayda Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi’nde Ağadere Caddesi’nde yer alan Beyaz Saray adlı iş merkezine gece saat 02.38 sıralarında bir kişi girmiş ve elektronik malzemeler satan ve tamir yapan iş yerinin kapısını tekmeyle açarak girmişti.

Olay sonrasında iş yerinden notebook, dizistü bilgisayar, telefon ve malzemeler alınmıştı. Polis, elde edilen kamera görüntülerini yakın takibe aldı ve olay günü çok sayıda güvenlik kamerası kayıtlarına ulaştı. Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube dedektifleri, Derince’de de şahsa ait görüntüleri bulunca, bu ilçede 5, Körfez’de de 4 cadde ve sokakta kamera kayıtlarını inceledi.

İnceleme sonrasında zanlının 95 Evler’de bir akaryakıt bayiinde mont değiştirdiği belirlenirken, burada alış veriş yaparken elde edilen kayıtta da ellerindeki dövmeler görüldü. Kamera görüntüleri ve dövmeler yardımıyla eski görüntüler incelendi ve şahsın Derince’de oturan Suriyeli M.J.  (24) olduğu belirlendi.

Daha önce meydana gelen bir akü hırsızlığı olayına da karışan ve bu nedenle de karakola imza atarak denetimli serbestliği olan zanlı, tekrar imza vermeye geldiğinde polis tarafından hemen yakalandı ve gözaltına alındı.

Yapılan sorgusundan sonra elde edilen kanıt ve görüntülerle birlikte zanlı adliyeye sevk edildi. Hakim elde edilen deliller doğrultusunda zanlının tutuklanmasına karar verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817