EMEKLİ MECLİSİ ÜYELERİ GELENEKSEL KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

        

         Emekli meclisi başkanı Halil Atay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona, Kocaeli Kent Konseyi  Başkanı Adnan Uyar, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm ve İzmit Belediye Meclis üyesi Haluk Akgün başta olmak üzere emekli meclisi üyeleri ve yakınları katıldı.

        Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Emekli Meclisi Başkanı Halil Atay, kent ve emekli sorunlu sorunlarıyla ilgili yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Fikir ve düşüncelerin farklı olmasının bir araya gelmeye engel olmadığına değinen Atay, bu gibi programlarla öncelikli amaçlarının gençlere, bir araya gelme kültürünü aşılamak olduğunu söyledi.  

Programda konuşan Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, “Öncelikle siz değerli meclis üyelerine kahvaltı programına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Kocaeli Kent Konseyi çok büyük bir aile ve bu aileye Emekli meclisinin katkıları gerçekten çok fazla. Meclis başkanı Halil Atay’a ve meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

            Daha sonra söz alan Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar Emekli Meclisi üyelerine böyle örnek bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ederek meclis çalışmalarına her zaman destek olacaklarını belirtti. Uyar ayrıca emeklilerin tecrübe ve birikimlerini topluma ve gençlere aktarmaları gerektiğini vurgulayarak, grup üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

       Her sene Ocak ayında buluşma kararı alan Emekli Meclis üyeleri bol bol sohbet ederek, projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817