Emeklilerden Başkan’a kutlama

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye İşçi Emekliler Derneği(TÜED) İzmit Şube Başkanı Mehmet Kare ile yönetimini kabul etti. Emeklilerin tecrübe, bilgi ve birikimlerini toplumla paylaşmalarını isteyen Başkan Karaosmanoğlu’na dernek yöneticileri Öğretmenler Günü’nü kutlayarak üzerinde adı yazan bir tabak takdim etti.

İŞÇİ EMEKLİLERİ DERNEĞİ

Türkiye İşçi Emekliler Derneği(TÜED) İzmit Şube Başkanı Mehmet Kare ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kare ile emekli işçiler, eğitimci kökenli olan Başkan Karaosmanoğlu’na üzerinde adı yazılı bir tabak hediye ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı. Dernek başkanı Kare, Kocaeli genelinde 30 bin, İzmit’te ise 5 bin 600 üyeleri bulunduğunu dile getirdi.

HAYATTAN EMEKLİ OLUNMUYOR

‘’Hayattan emekli olunmaz’’ diyerek emeklilerden bilgi, birikim ve tecrübelerini gelecek nesillere aktarmalarını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Emekli olmakla hayat bitmiyor, çalışmalar bitmiyor. Sizlerin bilgi, birikim ve tecrübelerine her zaman ihtiyacımız var. Sosyal sorumluluk projelerinde mutlaka yer almalısınız. Ben de sizler gibi emekliyim, ancak hayattan ve öğretmenlikten emekli olunmuyor’’ şekliden konuştu.

Bülten No: 2143

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817