banner2752
banner2750
banner2776

“Engel Yürekte Değilse, Her Zorluğu Birlikte Aşabiliriz”

YANIMDASIN BENİ TANI

Özel gereksinimli bireyler ve ailelerine destek olma amacıyla yaklaşık üç ay önce kurulan Dünya Kromozom Kardeşliği Derneği’nin düzenlediği “Yanımdasın Beni Tanı” etkinliği, yoğun katılımla gerçekleşti. Derince’de bulunan Yelken Kafe’de gerçekleşen program Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve eşi Şükran Aygün’ün yanı sıra Derince Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hatice Kandemir, Dernek Başkanı Neriman Akbulut, dernek yöneticileri Zülfiye Aydın, Yasemin Subaşı, Songül Koçak, Gökçe Binnur Tekneci, özel bireyler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

SEVGİ VARSA ENGEL YOKTUR

Program boyunca özel çocuklar ile tek tek ilgilenen Başkan Aygün, “Bizler Derince Belediyesi olarak “Sevgi varsa engel yoktur” anlayışıyla çalışarak yılın 365 günü özel bireylerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu anlayış doğrultusunda Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’miz ile hem engelli bireylerimiz hem de ailelerimiz için örnek çalışmalara imza atıyoruz. Gönül gönüle vererek bugüne dek engelleri birlikte aştık, inşallah bundan sonraki süreçte de yine hep birlikte olacağız. Engel yürekte değilse her zorluğu birlikte aşabileceğimize inanıyor, dernek üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680