ENGİN NOYAN’A İZMİTLİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

İzmitlilerin yoğun ilgisi altında sahneye çıkan Şair ve tiyatro sanatçı olan Noyan,  Ramazan ayı ve orucun fazileti, bu ayda yapılması gereken ibadetlerin önemine deyinen Noyan üslubu ile katılımcıları büyüledi.

Müslümanlar arasında heyecan ve mutluluk vesilesi olan mübarek Ramazan ayının tüm İslam aleminde hayırlara vesile olmasını dileyerek söyleşiye başlayan Noyan “Bir Müslüman’ın ömrü boyunca yapması ve yaşaması gereken hayatın otuz güne sığdırılmış halidir Ramazan. Bugün nasıl ki orucumuzu sıhhat üzerine tutabilmek istiyorsak tüm hayatımız boyunca da ömrümüzü bu minval üzerine planlamalı ve yaşamalıyız. Ramazan Müslüman’a mutluluk verir. Hiçbir Müslüman şu Ramazan bitse de kurtulsak demez çünkü bilir ki Ramazan aslımıza dönmektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817