ERBAKAN KÖRFEZ'DE ANILDI

Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen, “Ahlak,adalet,barış” konulu panelde konuşmacı olarak Eğitimci Şinasi Başaran yer aldı.

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ve ilçe yönetimi ile teşkilat ve üyelerin kalabalık olarak yer adlıkları panel, Rahmetli Necmettin Erbakan’ın çocukluk, çalışma ve siyasi hayatının anlatıldığı sinevizyon gösterisiyle başladı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, dostluk ve barış üzerine yaptığı konuşmasında, “Kimsenin kendisi için yaşamadığı ama kardeşi için yaşadığı bir davanın neferleriyiz. Namaz dinin direği ise cihadda zirvesidir diyerek, hayra motor, şerre fren olanlar biziz. Bu milletin inancı, tarihi kimliği ve ruh kökü olan milli görüşten asla vazgeçmeyenleriz. Gayesi sadece seçimleri kazanmak değil, gelecek nesilleri kazanmak olan, mantar zihniyetli değil, ulu bir çınar ağacının gövdesiyiz. Bizler yolunuzu yolumuz, davanızı da davamız kabul ettik. Sizin söz verdiğiniz gibi biz de söz veriyoruz. Milletimizi saadet ve selameti için, Saadet Partisi’nin en büyük zaferi için, yaşanabilir bir Türkiye için, yeniden büyük Türkiye için, yeni bir dünya kurulması için, bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da canla başla çalışacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen eğitimci Şinasi Başaran, ahlak, adalet ve barış konularında, bugün yaşanan ama anlaşılamayan çeşitli konularda açıklamalar yaptı ve bilgiler verdi. Başaran konuşmasında, “"Bir toplumun geleceğini sözler değil, yasalar inşa eder. Bir toplumu görmek için sözlerine değil, yasalarına bakalım. İnsanların yasa yaptığını herkes bilir fakat yasaların insan yaptığını pek az kişi bilir. Bir ülkenin nereye gittiği çıkarılan yasalardan anlaşılır. Batıl yeni dünya düzenini kurmak için çalışıyor. Doların üzerindeki piramit yeni dünya düzenini temsil etmektedir. İnsanlık ne zaman bu piramitteki yeni dünya düzeninde yönetilir. O zaman yeni dünya düzeni kurulmuş olur. Yeni dünya düzeninde dünya yönetiminin tek bir elden yapılmasını, tek dilleşmeyi, tek bir para birimi ile paranın tek elden kontrolünü arzu ediyorlar. Her çocuğa İngilizce öğretiyorlar, her eve interneti sokuyorlar, STK’ları paramparça ettiler" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817