Eryarsoy;  : ''Sen Koşarak Yapamazsın”

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu için ‘sadece yürüyor’, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın için de ‘Kocaeli için aday olarak Bilecik’ten vali getirdiler’ şeklindeki açıklamalar da bulunan İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’a sert tepki gösterdi. Körfez’de düzenlenen aday tanıtım töreninde konuşan İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Bizim anlayışımızda adamlık cinsiyet değil, şahsiyet meselesidir.

 

SEN KOŞARAK YAPAMAZSIN…

Eryarsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu için ‘sadece yürüyor’ diyen Türkkan’a, “Sen onun yürüyerek yaptıklarını, koşarak yapamazsın. Kendisi daha yeni Kocaeli’yle tanıştığı için; Kocaeli’nin geçmişini pek bilmez. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tahir Bey, 1969 Derince doğumludur; İlk orta ve lise tahsilini Kocaeli’de yapmıştır. Sadece üniversite dönemi ve valilik için buradan ayrılmıştır.

CESARET EDİP ADAY OLAMADI

Biz Kocaeli’nin adamını aday yaptık. Onlar ise aday bulamadı. Madem AK Parti Kocaeli’de iktidarı kaybediyor. Neden cesaret edip de Büyükşehir’e aday olmadın. Aylarca aday aradınız. Olsaydın ya! İttifak kurduğun parti HDP’yle yol yürüyor. Sen önce bunun hesabını ver” dedi.  Milletimiz bunlara 31 Mart’ta en güzel cevabı verecektir” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817