ERYILMAZ’IN 3 YIL ÖNCEKİ ÖNERGESİ GÜNDEMDE

Vahit Eryılmaz, 17 Kasım 2016 tarihinde Büyükşehir Meclisinde verdiği önerge ile İzmit şehir içi ve transit geçişlerde yoğunlaşan araç trafiği için çözüm önergesi vererek, “D-100 İzmit geçişi karayolu ve D-130 Gölcük- Değirmendere – Karamürsel hattındaki araç trafiğini bir nebze olsun azaltmak için Körfez Tütünçiftlik sahilinden Değirmendere arasında taksi ve minibüsler için arabalı vapurun çalıştırılmasının bu sıkışıklığa çözüm olup olmayacağının denenmesini öneriyoruz” demişti.

Eryılmaz’ın bu önergesi o tarihlerde uygulama yanıtı alamadı ama aradan 3 yıl geçtikten sonra KSO Meclis toplantısında konuk olarak katılan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın metro hattı projesine destek istemesi sonrasında,  Oda başkanı Ayhan Zeytinoğlu tarafından feribot seferlerinin yapılmasının faydalı olacağı şeklinde gündeme getirildi. Eryılmaz, 3 yıl önceki görüşlerinin bugün olumlu bulunarak konuşulmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Eryılmaz, trafik sıkışıklığı açısından önemli olan bu çözüm önergesinin KSO gibi bir kurumda gündeme gelmesinin sevindirici olduğunu da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817