banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Erzurumlular Bu Kez Rektör’e Gitti

Cantürk, önceki gün rektörlük binasında ilimizdeki Erzurumluları ağırladı.

DADAŞ’LARI AĞIRLADI

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve beraberindeki vakıf yöneticileri, Rektör Cantürk ile bir araya geldi. Rektörlük binasında Erzurumlu konuklarını ağırlayan Cantürk, Vakıf yöneticileri ile yakından ilgilendi ve ziyaretleri dolayısıyla vakıf yöneticilerine teşekkür etti.

ÖNAL BAŞARILAR DİLEDİ

Buluşma sırasında Cantürk’ü rektörlüğe atanması dolayısıyla tebrik eden Vakıf Başkanı Önal, “Sadettin hocamızın röktürlüğü döneminde üniversite hastanemizin başhekimi olarak elde ettiğiniz başarılara Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü döneminde de sürdüreceğinize inanıyorum. Yeni göreviniz dolayısıyla sizleri tebrik ediyorum” dedi.

CANTÜRK MEMNUN KALDI

Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve vakıf yöneticilerine teşekkür eden Rektör Nuh Zafer Cantürk ise, “Üniversitemiz ile sivil toplum kuruluşları arasında her zaman ve her türlü iş birliğine hazırız. Ziyaretiniz ve verdiğiniz destek mesajlarımız için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. Vakıf Başkanı Önal, rektör Cantürk’e Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretlerinin “Marifetname” isimli eserini hediye etti.

ÇİFTÇİ’Yİ DE ZİYARET ETTİLER

Ayrıca vakfın yayın organı olan “Dadaş” dergisi ve Tarihçi Muzaffer Taşyürek’in “Umudun yeşerdiği topraklar” isimli kitabı kendisine takdim edildi. Buluşma günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Rektör Cantürk ile makamında buluşan Erzurumlular, daha sonra ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi ile de bir araya geldi.

KALABALIK ZİYARET

Öte yandan ziyaretleri sırasında Vakıf Başkanı Ahmet Önal’a; Kocaeli Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Vakıf Danışma kurulu Başkan yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Halis, Dr. Öğretim Üyesi Yıldırım Karadeniz, KOÜ Öğretim Görevlisi Sinan Taşkan, Erzurumlular Vakfı Kurucu Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu, Vakıf Mütevelli Heyeti Üyesi Zekeriya Tiryaki, Vakıf Başkan vekili Av. Emrah Karaman, Vakıf Genel Sekreteri Murat Şenel,Denetleme Kurulu Başkanı Volkan HAMŞİOĞLU, Şahin Önal, Erkan Gül, aynı zamanda vakıf yönetiminde yer alan Kartepe Erzurumlular Derneği Başkanı Hüseyin Şimşek eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826