banner2779
banner2752
banner2750

Erzurumlular, Hülagü’yü Yalnız Bırakmadı

 Ankara’daki yeni görevine başlayan Prof. Hülagü’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor.

KALABALIK GİTTİLER

Aynı zamanda Erzurumlu kimliği ile de bilinen Prof. Dr. Sadettin Hülagü, geçtiğimiz önceki gün ilimizdeki hemşehrilerini makamında ağırladı. Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kocaeli Erzurumlulür Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Hülagü’yü ziyaret etti ve kendisini yeni görevi dolayısıyla tebrik etti.

“BAŞARILI BİR BİLİM İNSANI”

Vakıf yönetim kurulu ile mütevelli heyetinin de yer aldığı buluşma sırasında konuşan Vakıf Başkanı Ahmet Önal, “Sadettin hocamız Kocaeli Üniversitesi’ndeki rektörlük görevi ile son derece başarılı olmuş bir bilim insanıdır. Kendisinin atanmış olduğu Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevinde aynı başarılarını sürdüreceğine inanıyoruz, başarılar diliyoruz” dedi.

HÜLAGÜ ÇOK MUTLU OLDU

Konukları ile yakından ilgilenen Prof. Dr. Sadettin Hülagü ise, hemşehrilerine verilen destek dolayısıyla teşekkür ederken, “Ziyaretiniz beni çok sevindirdi. İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751