Erzurumlular, Kaymakam  Kalkar’ın Acısını Paylaştı

Kalkar’ın Hatay’da yaşayan kardeşi Beyazıt, yengesi Merve Gül ile yeğenleri Öykü ve Melisa, büyük sarsıntı sonucu enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz günlerde deprem bölgesinde ziyaretlerde bulunan Kocaeli Erzurumlular Vakfı yönetimi Kaymakam Kalkar ile bir araya geldi ve kendisine taziye dileklerini iletti.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİLER

Vakıf Başkanı Ahmet Önal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, ziyaret sırasında Kalkar’a başsağlığı dileyerek acısını paylaştılar. Başkan Önal, “Deprem dolayısıyla acımız gerçekten çok büyük. Bu büyük afette kardeşini ve yakınlarını kaybeden Körfez Kaymakamımız Uğur Bey’e başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânları cennet olsun” dedi.

ÇİNTİMAR’A DA GİTTİLER

Bu arada deprem bölgesinde yaraların sarılması amacıyla destek ziyaretinde bulunan Erzurumlular Vakfı yönetimi, program sırasında Adana’ya da geçerek, bir dönem ilimizde de görev yapan ve Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinde bulunan Muzaffer Çintimar’la bir araya geldi. Önal ve Erzurumlular, aynı zamanda hemşehrileri olan Çihtimar’a deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti.

KALABALIK HEYET

Bu arada yapılan ziyaretler sırasında Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal’a; başkan yardımcısı Çetin Çomaklı, genel sekreter Murat Şenel, Denetleme Kurulu Başkanı Volkan Hamşioğlu, yönetim kurulu üyeleri Ali Kılıç, Yücel Erdoğan ve Yusuf Satık eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817