Erzurumlulardan “Herfene Gecesi”

Oltu Dernekler Federasyonu’nun “Herfene Gecesi” önceki akşam derneğin Derince’deki merkezinde gerçekleşti. Kent protokolünün de adeta akın ettiği programda Erzurumlular farklı bir gece yaşadılar. Programa Oltulular Federasyonu Başkanı Taner Sağlam ve yönetimi de destek verdi.

CAĞ KEBABI İKRAMI

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı gecede sahne alan sanatçılar Ayaz Toprak, Emrah Bulut ve ozan İbrahim Kaya ile Erzurum Fasıl Ekibi söyledikleri birbirinden güzel türkülerle geceye katılanlara büyük neşe kattı. Bu arada tüm konuklara derneğin hemen önünde hazırlanan Erzurum’un ünlü lezzeti cağ kebabı ile Erzurum lavaş ve peynirinden ikram edildi.

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ

Bu arada geceye katılanlar arasında; AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, MHP eski İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak, İYİ Partili Zekeriya Özak, siyasi parti ve STK’ların başkan ve yöneticileri ile çok sayıda Erzurumlu katıldı.

GÖZÜTOK’TAN TEŞEKKÜR

Programın açılışında konuşan ev sahibi Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, “Bizleri Oltulular Federasyonumuz ile birlikte düzenlediğimiz bu etkinlikte yalnız bırakmadığınız için tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Daha sonra konuşan Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de tüm katılımcıları selamladı ve etkinlik dolayısıyla Erzurumlulara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817