banner2779
banner2752
banner2750

Esnaf Krizle Mücadele  İçin Panayır Başlattı

Esnafın talebi üzerine ilçenin en işlek caddesi 4 gün trafiğe kapatıldı ve panayır başlatıldı.

İlçe esnafının cirosunun düşmesi ve bayram öncesinde de beklenen canlılığın olmaması üzerine imza toplandı. Esnafın bu konuda taleplerde bulunması üzerine Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk ve yönetimi isteği uygun buldu ve belediye ile görüştü. Daha sonraki aşamada Körfez Belediyesi, Körfez Ticaret Odası ve Körfez Esnaf Odası’nın organizasyonu Ağadere Caddesi 31 Mayıs günü saat 14.00’ ten itibaren trafiğe kapatıldı.

Cadde trafiğe kapatıldıktan sonra burada yer alan yaklaşık 200 esnaf kaldırımlara ve yola çadırlar kurup, stoklarında yer alan malzemeleri çıkarttılar.

Esnafın hazırlığını tamamlamasının ardından mehteran takımının da yer aldığı açılış töreni ile 4 gün devam edecek olan panayır başladı. Panayırın açılış konuşmalarını Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt yaptı.

Konuşmalarda, ilçede ticaretin hızlanması, esnafın bayram öncesinde ciro yapabilmesi için panayırın düşünüldüğü belirtildi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçe esnafının korunması için vatandaşlardan alış verişlerini Körfez’de yapmalarını isteyerek, ülke olarak zor günler geçirildiğini söyledi.

Daha sonra açılış kurdelesi kalabalık protokol eşliğinde kesildi ve cadde de inceleme gezisi yapıldı. Panayırın açılışına Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751