EYDEM’de Doğum Günü Mutluluğu

EYDEM BÜYÜK BİR AİLE

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün özel önem verdiği Engelsiz Yaşama Destek Merkezi yaptığı faaliyetlerle örnek gösteriliyor. İlçede yaşayan özel gereksinimli bireylere hizmet veren Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde (EYDEM) 2022-2023 Eğitim-Öğretim dönemi sürerken bu kez kurum bünyesinde toplu doğum günü kutlaması yapıldı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün de katılımıyla gerçekleşen doğum günü kutlamalarında EYDEM öğrencileri Şener Doğan, Merve Kaleli, Ferhat Karakaya, Emine Deniz, Adil Doğan, Ceren Yiğit, Abdulkadir Acar, Kadir Engin Bayraktar, Mustafa Elmuhammed ve İlknur Demir yeni yaşlarına girmenin mutluluğunu yaşadı.

EL SANATLARI KURSU DA VAR

Kursiyerlere çeşitli hediyeler takdim eden ve onlarla birlikte doğum günü pastalarını kesen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nin çok büyük bir aile olduğunu ifade ederek “Özel çocuklarımız bizlere Allah'ın emaneti. Onların mutluluğu ve ailelerinin geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. EYDEM’e gerçekleştirdiği ziyaret esnasında yetişkinlere yönelik olarak devam eden el sanatları kursunu da ziyaret ederek ailelerle sohbet eden Başkan Aygün, “Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'miz bünyesinde özel öğrencilerimize sosyal beceri kursları verirken özel bireylerimizin aileleri ve yetişkin vatandaşlarımız için de el sanatları kurslarımız devam ediyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817