banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

FARELER ESNAFI ELEKTRİKSİZ BIRAKTI

İş yerlerine elektrik sağlayan 32 fazdan 2’s, farelerin kabloları kemirmesi nedeniyle akımsız kaldı. Yalnızca birinci fazdan elektrik alabilen işyerleri, ver üst katlardaki evlerde asansörler, makinalar çalıştırılamadı.

Alınan bilgilere göre, evlerde asansörlerin ve sanayi akımı ile çalışan ,iş yerlerinde ki makinaların bir anda durmasıyla esnaf elektrik arızaya haber verdi.

Gelen görevliler yaklaşık 50 metrelik alan içinde arıza belirledi ve bunun da yer altından gelen hattın fareler tarafından kemirilmesinden kaynaklanmış olabileceğini söylediler.

Çarşı esnafı, yaklaşık 5 yıl önce de yine farelerin hışmına uğradıklarını ve hattın yenilendiğini söylediler. Esnafın çağrısıyla gelen elektrik bakımcılar, aynı hattın açılarak kemirilen bölgenin değiştirileceğini ve bağlantının sağlanacağını belirttiler.

Fare mağduru olan esnaf, yalnızca biribnci fazdan gelen akımın çalıştırdığı makine ve cihazları kullanabiliyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826