FATİH KAHRIMAN; "ELİMDEN GELEN HİZMETİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM"

Yıllardır Mimar Sinan Mahallesi'nde yaşadığını belirten genç girişimci iş adamı Fatih Kahrıman, Mimar Sinan Mahallesi'nin sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu sorunları gidermek amacıyla çalışacağını söyledi.

HALKIMIZ YÖNETİMDE OLACAK

Mimar Sinan Mahallesi'ni, mahallede yaşayan insanlarla birlikte yöneteceğini söyleyen Kahrıman, " Sık sık mahallede yaşayan insanlarla bir araya geleceğim. Onların fikir ve düşüncelerini alacağım. Mahalle  sakinlerinin sorunlarını dinleyeceğim; ve bu sorunları çözmek için gecemi gündüzüme katarak çalışacağım. Yani mahalle halkıyla birlikte mahalleyi yöneteceğim' dedi.

SORUNLAR DİZ BOYU

Mimar Sinan Mahallesi'nde ki sorunların diz boyu olduğunu belirten Kahrıman, " Trafik sorunu bulunmaktadır. Otopark sorunu had safhadadır. Taziye evimiz maalesef bulunmamaktadır. Parklarımızın güvenliği yoktur. Mahallemize gelen liman, mahalle sakinlerimizin huzurunu  bozdu ve gürültü kirliliği oluşturmaktadır. Bo sorunları gidermek için gece-gündüz demeden, mesai mefhumu düşünmeksizin çalışacağıma söz veriyorum' dedi.

ULAŞIK KARTI ÇÖZECEĞİM

Ulaşım imkanından yararlanmak isteyen yaşlıların, sakatların, mağdurların, öğrencilerin bu karta sahip olmak için İzmit'e gittiğini belirten Kahrıman, " Bu doğru değil. Çok zor şartlarda İzmit'e giderek bu indirim veya ücretsiz karta sahip oluyorlar. bunun burada halledilmesi için bir irtibat bürosunun oluşturulmasını sağlayacağım." dedi.

ADAYLIĞINI ERZURUMLULARDA AÇIKLADI

Erzurumlular Derneği'nde adaylığını açıklayan 40 yaşında 2 çocuk babası olan Fatih Kahrıman, Çok güzel bir ekiple yola çıkacaklarını, Mimar Sinan Mahallesi'ni cazibe merkezi yapacaklarını, bu konuda bilgi ve birikiminin mevcut olduğunu belirtti ve vatandaşlardan destek istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
elif 4 ay önce

çok iyi

banner2817