banner2752
banner2750
banner2776

FEVZİ CANBAZ İYİ ROZETİNİ TAKTI

Meral Akşener’in konuşmasının sonunda, rozet takma töreni yapıldı.

Rozet takılan simler arasında daha önceden d e geçiş yaptıkları bilinen isimlerle birlikte, sürpriz olarak MHP döneminin Körfez Belediye Başkanı Erhan Yenilmez ve CHP Körfez Belediye Meclis Üyesi Fevzi Canbaz’da çağrıldı.

Meral Akşener, Erhan Yenilmez ve Fevzi Canbaz’a İYİ Parti rozetini taktı ve böylece ilçenin tanınmış siyasetçisileri için yeni bir dönemin başlangıcı yapılmış oldu.

İYİ Parti’nin Körfez İlçe binasının açılışına ve yapılan mitinge kalabalık bir katılım olurken, Meral Akşener konuşmalarında iktidar partisine yüklendi ve verdiği mesajlarda da ihtiyaç sahibi insanlara ödenen yardımların devam edeceğin belirtti.

Akşener, Afrin Zeytin Dalı hareketinin de destekçisi olduklarını ifade ederken, bir de meydan okuması yaptı ve ‘’7 sülalemde fetöcü bulsunlar siyaseti bırakırım. Onların damatları, gelinleri, çocukları, kılı, tüyü, yünü fetöcü’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan oyduk 6 yıl önce

Fevzi canbaz sen nasıl bir canbazsın körfez belediyesındeki meclis üyeliğinden istifa et istifaya cagırıyorum seni herkesın önünde koltuk sevdalısı canbaz sen ömrün boyunca başkanlık makam koltuğuna oturamayacaksın haberin olsun

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680