banner2779
banner2752
banner2750

Fikri Işık:" Bu Zor Günleri Geride Bırakacağız"

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve tam 10 kentte büyük bir yıkıma sebebiyet vererek şu ana kadar yaklaşık 40 bin kişinin yaşamını yitirdiği iki büyük depremin ardından bölgeye yönelik destek ziyaretleri ve yardım faaliyetleri devam ediyor. İlimizden de tüm belediye başkanları bölgeye giderken, iktidar vemuhalefet cephesindeki milletvekilleri de depremin yaşandığı kentlerde halkın yanında yer alıyor.

BÜYÜKAKIN EŞLİK ETTİ

Son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili ve önceki dönem Başbakan Yardımcısı Fikri Işık da Kahramanmaraş’ta halkla bir araya geldi ve acılarını paylaştı. Geçtiğimiz günlerde Hatay’a geçen burada yapılan çalışmaları yerinde görme imkanı bulan milletvekili Işık, bölgedeki halkı selamladı, üzüntülerini paylaştı. Buradaki programı sırasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da kendisine eşlik etti.

“BU ZOR GÜNLERİ GERİDE BIRAKACAĞIZ”

Daha sonra Kahramanmaraş’a geçen burada Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’la birlikte bölgede halkın sorunlarını dinledi. Maraş’taki gezisinin ardından bir açıklama yapan milletvekili Fikri Işık, “Bugün Kahramanmaraş’tayız... Allahın izni ile hep birlikte bu zor günleri geride bırakacağız inşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751