banner2779
banner2752
banner2750

FİKRİ IŞIK YALANLADI

ÖNCEKİ Dönem Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la sert bir tartışmaya girdiği yönündeki köşe yazısını yalanladı. Işık, sosyal medyadan bir gönderine bulunarak o köşe yazısının gerçek dışı ve hayal ürünü olduğunu ifade etti.

IŞIK’A YÜKLENDİ

Bilindiği gibi Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tanzer Ünal, köşe yazısında 6 Temmuz Cumartesi günü AK Parti İl Başkanlığında Marmara Bölge Milletvekilleri toplantısında yaşananları yazdı. Tanzer Ünal’ın iddiasına göre o toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Işık’a yüklendi.

BAŞKALARININ KAYIĞINA BİNMİŞSİN

İddiaya göre AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık bu toplantıda yüksek dozda eleştiriler yapınca Erdoğan, “Sen fazla konuştun. Ben sana bu kadar söz hakkı vermedim ki. Sen başkalarının ağzıyla konuşuyorsun. Sen başkalarının kayığına binmişsin. Görüyorsunuz. Arkadaş bakanken böyle konuşmuyordu. Bakanlığı gidince, başka bir görev de verilmeyince böyle konuşmaya başladı. Başkalarının kayığına binmiş bu başkalarının” dediği iddia edildi.

AÇIKLAMA YAPTI

Fikri Işık’ın da bunlara cevaben, “Madem öyle bundan sonra ya devlet başa, ya kuzgun leşe! Başka söyleyecek bir şeyim yok” dediği iddia edildi. İşte Fikri Işık bu iddialarla ilgili bugün sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Fikri Işık yaptığı açıklamayla iddiaları yalanlayarak şu ifadelere yer verdi: “Kırmızı Kocaeli Gazetesinde ve aynı gazetenin internet sitesinde 29.07.2019 tarihinde şahsımla ilgili çıkan haberin içeriği tümüyle gerçek dışı ve hayal mahsulüdür. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751