Firari Baba Oğul Yakalandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre Saat 10.30 sıralarında meydana gelen olayda, Ü. Y. tarafından kullanılan 41 VS 571 plakalı tırın, F.B. kullandığı 35 AN 3904 plakalı otomobile sürtmesi sonrasında kavga çıkmıştı. Çıkan kavgada iddialara göre tır firması yetkilileri ve elemanları tarafından darp edilen baba oğul M.K. ve Y.K. kaçarak kendilerini kurtarmış, daha sonra geri döndüklerinde yine çıkan kavgada karşı taraftan B.Ç., F.E. ve S.B. bıçakla yaralanmışlardı.

Olay sonrasında otomobil sürücüsü F.B. gözaltına alınırken, kaçan baba oğul devam eden takip sonrasında yakalandılar. Darp edilen ve üzerlerinde ki giysileri yırtılan baba oğul gözaltına alınırken, yaralıların da tedavisine devam edildiği öğrenildi. Bıçakla yaralanan iki kişinin karın bölgesinden, diğerinin de boynundan yaralandığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, sorgu sonrasında şüphelilerin adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817