Firma Sahibi İçin Öldü  Demişler

Alınan bilgi ve iddialara göre, Körfez Fatih Mahallesi 95 Evler Sapağı’nda yer alan ve uzun zamandır bu alanda hizmet veren Cenk Çelik, bir müşterisinden gelen başsağlığı telefonu ile şok oldu. Arayan müşterinin genç iş adamının ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirmek istemesiyle şoka giren firma çalışanları, durumu Cenk Çelik’e ilettiler.

Bunun üzerine müşterisiyle buluşan Cenk Çelik,  bir şahsın gelerek kendisinin öldüğünü, kalan işleri devam ettirdiklerini söyleyip, dolum süresi gelen bir tüpü alarak, 300 lira da tahsilat yaptıklarını söyledi.

Eczacı olan bu müşterisinin ardından Mehmet Akif Ersoy Camii yöneticisinden de benzeri bir telefon alan Cenk Çelik, müşterileri ile telefon bağlantıları kurduğunda benzeri olayların Derince, Körfez ve çevresinde yaşandığını öğrendi. İş yerlerine giden şahısların kendisine ait firma adını kullanarak süresi gelen tüpleri doldurduklarını belirten Cenk Çelik, “Müşterilere giden bu şahıslar, benim öldüğümü, iş yerinin kapandığını, yarım kalan işleri tamamlamadıklarını söylemişler. Dolum zamanı gelen tüpleri alıp yüksek fiyatla fatura keserek, bu konuda yetki belgesi olmayan firma ismi yazan etiketleri yapıştırıp, dolum bile yapmadan geri vererek, para tahsilinde bulunmuşlar. Şimdi bir dedektif gibi bunu yapanları araştırıyorum. Şahsın kamera görüntüsü var, bunu alarak savcılığa gidecek ve yakalanmalarını talep edeceğim. Kendilerinden de hem firmamın adını lekeledikleri, hem adımı kullanarak tahsilat yaptıkları ve asılsız ithamlarda bulundukları gerekçesiyle davacı olacağım” dedi.

Cenk Çelik, açıklamasının devamında, “Cenksan olarak ilçede ve çevremizde tanınan köklü bir firmayız. Bunu bilen ve adımızı kullanarak, öldü, kapandı diyerek insanları ve dolayısıyla bizi dolandıranların peşini bırakmayacağız. Bu tür insanlar geldiğinde firmalar 0.262.5278818 nolu telefondan arayarak bilgi alsınlar. Şu ana kadar bi insanları ve dolayısıyla bizi dolandıranların peşini bırakmayacağız. Bu tür insanlar geldiğinde firmalar 0.262.5278818 nolu telefondan arayarak bilgi alsınlar. Şu ana kadar bize ulaşan bilgilere göre yaklaşık 5 bin liralık bir iş yapılmış. Oysa bizim fiyatlarımız bu oranların çok altında, insanları hem kandırıyorlar, hem de fahiş fiyatla dolandırıyorlar. Kendi isimleri ve firma adlarıyla müşteri dolaşanlara sözümüz yok, yalanlarla bizi karalayanlara karşı hukuki mücadeleyi başlatacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817