banner2779
banner2752
banner2750

Fotoğraf Tutkunları İzmit’e Hayran Kaldı


 İzmit’in tarihi ve turistik yerlerini gezen ekip, İzmit’e hayran kaldıklarını ifade etti.

İzmit’e Taşınmak İsteyenler Oldu

İstanbul’dan gelen Zeki Çelik ve Leo Arslan öncülüğündeki Türkiye Fotoğraf Grubu üyeleri İzmit’i gezdi. 80 fotoğraf gezgini Orhan Camii, Tarih Koridoru, Kapanca Sokak, Kültür Tepesi, İzmit Yürüyüş Yolu gibi İzmit’in turistik mekânlarını ziyaret ederek gezdikleri her bölgeyi fotoğrafladı. İzmit Belediyesinin ev sahipliğinde şehri gezen grup üyeleri sanayi kenti olarak bildikleri İzmit’in her köşesinin ayrı güzel olduğunu belirttiler.

SADECE SANAYİ ŞEHRİ OLARAK BİLİYORDUK

Ziyaret sırasında konuşan Türkiye Fotoğraf Grubu üyelerinden Naci Çelik Berksoy, “Türkiye Fotoğraf Grubu olarak İzmit’te çok güzel mekânlar gördük. Bizi ağırlayan İzmit Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz.  Biz İzmit’i sadece sanayi şehri olarak biliyorduk ama tarihiyle, sanatıyla İzmit kartpostallık bir şehir. Sanayi ve sanat şehrinde daha uzun zamanlar geçirmek isteriz. Biz burayı çok sevdik. İzmit’in havası bize çok başka güzel geldi” dedi.

TAŞINMAK İSTEYENLER BİLE OLDU

Grup liderlerinden Zeki Çelik ise, “Biz İzmit’e bir daha gelmek istiyoruz. Buraya çok hayran kaldık. İzmit gerçekten gezilmesi görülmesi gereken yerlerinde başında geliyor. Buraya taşınmak isteyen grup üyelerimiz bile oldu. Bizi en güzel şekilde ağırladıkları ve kusursuz ev sahipliği için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ve ekibine teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751