FRENİ BOŞALAN OTOBÜS EVE GİRDİ..!

Hızla rampa aşağı inen halk otobüsü duramadı ve önüne çıkan 2 katlı binaya girdi. Otobüs şoförü ağır yaralandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay Yukarı Hereke Mahallesi Molla Osman Sokak’ta meydana geldi. Harun Ö. ’nün kullandığı 41 R 3675 plakalı halk otobüsü, yolcu almak için hareket ettikten kısa süre sonra frenleri boşaldı.

Hızla aşağı inmeye başlayan otobüsü yönlendirmeye çalışan sürücü, kalabalığa çarpmamak için manevra yaptı ve karşısına çıkan İsmail D. Ye  ait 2 katlı binaya çarptı.

O sırada evde bulunanlar korkuyla kaçışırken, balkon bölümüne çarpan otobüs şoförü direksiyon başında sıkıştı. Olay yerine sevk edilen itfaiye tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan şoför Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Şoförün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaza sırasında olay yerinde olan Yukarı Hereke Muhtarı Yusuf Öner’de son anda kendisini yana atarak otobüsten kurtuldu. Kurtarma çalışmalarına hemen müdahale eden Öner’in bu sırada elinde de kesik oluştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817