Genç  Kaleci Serdar İlimtepe FK’da

İlimtepe mahallesinde ikamet eden ve Derince Anadolu Ticaret Meslek lisesinde eğitimini sürdüren genç eldiven Serdar’ın en büyük hayali milli formayla Türkiye milli takımının kalesini korumak. Hüseyin Aldırmaz’ın çalıştırdığı İlimtepe Futbol Kulübü ile  antrenmanlara başlayan kaleci Serdar,başarılı kurtarışları ve sempatik tavırlarıyla  hocasının ve takım arkadaşlarının sevgisini kazandı.Tüm takım arkadaşlarıyla uyum içerisinde çalışan Serdar İlimetepe FK ailesinin bir ferdi olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz HAYDARBEYOĞLU 12 yıl önce

bu transferin gerçekleşmesinde yoğun mesai harcayan sayın murat durul'a, bu sezon bizimle birlikte ter dökecek olan bizi tercih eden hüseyin serdar'a, zoru kolaylaştırmak için yardımlarını esirgemeyen ve görüşmeleri yapan ilçemizin spor adamı, kulübümüzün yöneticisi metin özkan'a ve transferde kolaylık sağlayan izmit belediyespor başkanı sayın fevzi bayırbaşı'na sonsuz teşekkürler...

banner2817