GENÇ KOCAELİLER'DEN BAŞKAN BARAN'A ZİYARET

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Genç Kocaelililer Derneği Başkanı Umut Ongül ve yönetimini bakamında ağırladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Ongül ve yönetimi Başkan Baran’a hediye takdim etti. Ongül, ekim ayında gerçekleştirilen 23. Olağan Kongreleri sonrası hızla çalışmalara başladıklarını ve yeni projeler ile kentle olan bağları daha da güçlendireceklerini belirtti.

MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLER

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da Ongül ve ekibini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Öncelikle görevlerinde başarılar dilerim. Genç Kocaelililer Derneği olarak, özellikle milli ve manevi değerlerle yoğrulmuş gençlerimizin yetişmesi için sizlere büyük görev düşüyor. Körfez Belediyesi olarak genlere yönelik yapacağınız projelerde her zaman yanınızdayız ve her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817