GENÇLERBİRLİĞİ’NDEN DOĞAN’A ZİYARET

Ziyaret için konuklarına teşekkür eden Başkan Doğan” amatör spora destek verilmesi devlete, millete destek verilmesi anlamını ifade ediyor. Amatör spor kulübü yürütmek zor bir iş ama ülkeye ve millete olan katkıyı düşününce insanlar bu işi yapabiliyor. Biz her zaman amatör spora destek olmaya çalıştık. Basketbol topu, bisiklet dağıtıyoruz. Spor sahaları yaparak gençleri kahve köşelerinden kurtarıp spor yapmalarını teşvik ediyoruz. Amatör spora  malzeme desteği sağlıyoruz. Bütün bunları yaparken de  hiçbir ayrım içinde olmuyoruz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyoruz, her zaman yanınızdayız” dedi.

 

YANIMIZDA OLMANIZ BİZE GÜÇ VERİYOR

 

İzmit Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Sacit Evla Artuğ da Doğan’a spora destekleri için teşekkür ederek, “yeni bir yönetim kurulu oluşturduk. İlk ziyareti sizlere yapmak istedik. Oldukça başarılı ve mütevazı bir kulübüz. Geçen yıl Kocaeli’nin en başarılı kulübü bizdik. 5 Türkiye Şampiyonası’nın 4’üne katılıp, İzmit’, Kocaeli’ni temsil ettik. Yaklaşık 200 sporcumuz var. Amacımız sporcularımızı, bir sporcu disiplini içerisinde, vatanımıza, milletimize hayırlı bir evlat olarak yetiştirmek. Sizlerin yanımızda olması bizim için yeterli” dedi. Ziyarette Başkan Doğan’a adının yazılı olduğu forma hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817