banner2779
banner2752
banner2750

Gez-Gör’den Öğretmenlere Tarih Turu

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın mesleki çalışma ve seminer programı kapsamında şehirde tarih turları gerçekleştiren öğretmenler, Kocaeli ilinde Gez-Gör’ü tercih etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinden biri olan Gez-Gör ile 25 okuldan yaklaşık 1000 öğretmen, Kocaeli’nin tarihi ve kültürel yapısıyla tanıştı.

 

UZMAN REHBERLER EŞLİĞİNDE

Tarihi Orhan Camii, Selim Sırrı Paşa Konağı, Tarihi Kapanca Sokak, Atatürk ve Redif Müzesi, Kasr-ı Hümayun, Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Müzesi gibi tarihi mekanlar konforlu araçlar ve uzman rehberler eşliğinde öğretmenlere gezdirildi.

 

BAŞVURULAR İNTERNET SİTESİNDE

Kocaeli’nin tarihi, turistlik ve doğal mekânlarını ücretsiz olarak gezmek isteyen vatandaşlar www.gezgorkocaeli.com internet adresini ziyaret ederek katılmak istedikleri turu seçebiliyor. En az 20 kişi olmak ve 18 yaşından büyük olmak kaydıyla gruplar, gezmek istedikleri turu internet sitesinden seçerek başvuru yapabiliyor. Başvurmak isteyen vatandaşlar ayrıca Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi’ni de arayabiliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751