Gölcük Yardımda Yarışıyor

 

Gölcük, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından depremzedelere yardım ulaştırmak için adeta yarışıyor. Gölcük Belediyesi ve Kızılay Gölcük Şubesi işbirliğinde başlatılan yardım kampanyasına yoğun destek veren vatandaşların el birliği ile hazırlanan 6 tır yardım malzemesi ve 3 tır su deprem bölgesine gönderildi.

 

7 İŞ MAKİNESİ VE 22 PERSONEL HAYAT’A GÖNDERİLDİ

Gölcük Belediyesi deprem bölgesine ayrıca iş makinesi desteği gönderdi. Gölcük Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü’nde hazırlıkları tamamlanan 3 ekskavatör, 2 kazıcı yükleyici, 2 kamyon,  17 Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile birlikte Hatay, 5 personel arama kurtarma faaliyetleri için Adıyaman’a uğurlandı. Deprem bölgesinde çalışmalara destek verecek olan ekibi uğurlayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Deprem bölgelerinde görev yapan tüm personel ve gönüllülere Allah’tan kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcıları olsun” dedi.

 

YARDIMLAR EL BİRLİĞİ İLE HAZIRLANIYOR

Yola çıkan tırların yanı sıra Gölcük Belediyesi’nin yardım toplama noktaları ise yardımsever vatandaşların elleriyle taşıdığı yardımlarla doldu taştı. Belediye, Kızılay ve gönüllü vatandaşlar; toplama noktalarına istiflenen yardımları özenle ayrıştırılarak; gıda, hijyen, barınma, giyim ve hazır yiyecek malzemeleri olarak paketlemeye devam ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817