Gölcük’te Kadınlar Günü Törenle Kutlandı

Gölcük Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle; Gölcük Kent Konseyi iş birliğinde tören düzenlendi. Tören: 12.00’da Gölcük Anıtpark’ta çelenk sunma ile başladı. Törene; Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, siyasi parti ve STK temsilcileri ile Gölcüklü kadınlar katıldı.

 

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER UNUTULMADI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında törende söz alan Başkan Yardımcısı Tektaş; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in selamını ileterek, tören alanındaki kadınlar başta olmak üzere ilçede yaşayanlar tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Törenin sonunda deprem felaketinde hayatını kaybedenler için lokma ikramı yapıldı.

 

KADIN PERSONELLERE ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Etkinlikler kapsamında Gölcük Belediyesi Başkan Vekili Fikret Ormancıoğlu, Başkan Yardımcıları Şevket Kaba, Mehmet Uzun, Ahmet Karadağ, İbrahim Tektaş ve Kemal Kahraman ile birlikte belediye bünyesinde göre yapan kadın personeli görev yerlerinde tek tek ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817