banner2779
banner2752
banner2750

GÖLCÜK’TE MUHTEŞEM SÜNNET ŞÖLENİ

Belediye Başkanlık Binası önünden başlayan şölen, Kongre Sarayı’nda yapılan programla son buldu.

 

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen ve her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli görüntülere sahne olan Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 128 çocuk sünnet oldu. Her yıl ağustos ayı içerisinde düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni önceki gün çocuklara sünnet kıyafetlerinin dağıtımı ile başladı. Şölen Gölcük Belediyesi hizmet binassı önünde toplu fotoğraf çekimi ile devam etti. Hizmet binası önündeki törene Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, siyasi parti temsilcileri, sünnet olacak çocuklar ve aileleri katıldı.

 

SULTAN BABA’DA DUALAR ETTİLER

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile hatıra fotoğrafı çekilen çocuklar, daha sonra Gölcük Belediyesi Çocuk Mehter Takımı eşliğinde Anıtpark’a kadar yürüdüler. İlçe merkezinde vatandaşların alkışları eşliğinde Anıtpark’ta yürüyen çocuklar daha sonra Sultan Baba Türbesi’ni ziyaret ederek aileleriyle dua ettiler.

 

KURAN TİLAVETİ SEMAZEN GÖSTERİSİ

Şölen; Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda Kur’an-ı Kerim tilaveti, duaların edilmesi ve semazen gösterileri ile devam etti. Kongre Sarayı’nda ailelerle bir araya gelen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, siyasi parti temsilcileri; ailelerin ve çocukların heyecanlarına ortak oldular. Programda sünnet çocuklarıyla bol bol fotoğraf çektiren Başkan Sezer, protokol üyeleri hediyeler dağıtıp, Mevlid-i Şerifi de dinlediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751