banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

GÖLCÜK’TEN DEPREM BÖLGESİNE 15 TIR DOLUSU YARDIM

Yardımsever Gölcük halkı, Kahramanmaraş’taki depremzedelere yardım ulaştırmak için tüm imkanlarını seferber etmeye devam ediyor. Gölcük Belediyesi ve Kızılay Gölcük Şubesi işbirliği, AFAD koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyasına ilçede yaşayan vatandaşların yoğun desteği sürüyor. Yardımseverlerin getirdiği ve en birliği ile özenle paketlediği yardım malzemeleri ile doldurulan 11. tır da deprem bölgesine gönderildi. Yardımlar kapsamında 11’i gıda, giyim, temizlik malzemesi, 4’ü de içme suyu olmak üzere 15 tır dolusu yardım deprem bölgesine gönderilmiş oldu.

SAHRA AŞEVİ 1000 KİŞİYE SICAK YEMEK SAĞLAYACAK

Gölcük Belediyesi yardımlar kapsamında günlük, asgarî 1000 kişiye sıcak yemek verecek aşevinin ekipman ve erzakını taşıyan kamyonu da Antakya’ya gönderdi. Ekipte bulunan 3 aşçı ve 3 yardımcı personel depremzedelere sıcak yemek hazırlayacaklar.

DEPREM BÖLGESİNE İŞ MAKİNESİ VE PERSONEL DESTEĞİ

Gölcük Belediyesi ayrıca; gece saatlerinde hazırlıkları tamamlanan 2 adet çöp kamyonu ve 1 adet su tankerini 6 personel ile birlikte deprem bölgesindeki çalışmalara destek vermek amacıyla Hatay’a uğurladı. Dün gece saatlerinde ekipleri deprem bölgesine uğurlayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Deprem bölgelerinde görev yapan tüm personel ve gönüllülere Allah’tan kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcıları olsun” dedi.

GÖLCÜK BELEDİYESİ ARAÇ VE PERSONELLERİ İLE DEPREM BÖLGESİNDE

Son gönderilen ekiplerle birlikte Gölcük Belediyesi tarafından 4 ekskavatör, 2 kazıcı yükleyici ve 2 kamyonu, 2 çöp kamyonu, 1 su tankeri, 1 aşevi ekipmanı ve dün gece yola çıkan ekiple birlikte toplamda 75 personelini deprem bölgesindeki çalışmalara destek olarak göndermiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826