Gölcük’ün Yeni Sosyal Yaşam Alanı Tamamlandı Gündüz Ayrı, Gece Ayrı Güzel

Bir dönem enkaz döküm sahası olarak kullanılan, Gölcük Belediyesi Rahvan At Yarışı Tesisleri’nin altında, Koray Aydın Parkı’nın hemen üstündeki 55 dönüm alanda yapılan Gölcük Millet Bahçesi tamamlandı. Işıklandırma çalışmaları sona eren Millet Bahçesi, gündüz saatlerinde eşsiz manzarası, akşam saatlerinde ise ışıl ışıl görüntüsüyle görenlerin beğenisini kazanıyor.

 

GENÇLERİMİZ İÇİN KÜTÜPHANE

Gölcük Millet Bahçesi'nde 560 m2 kapalı alana sahip olacak Millet Kıraathanesi içinde, gençlerimizin uğrak yeri olacağı zengin kitap çeşidiyle kütüphane ve dinlenebilecekleri bir de kafe yer alacak.

 

NELER VAR?

Gölcük Millet Bahçesi ayrıca; dikilen 1.371 adet 10 yaş civarı çeşitli cinste ağaç, 12.595 adet bitki ve çiçeğin bulunduğu Gölcük Millet Bahçesi'nde; Çocuk Oyun Alanı, Fitnes Alanı, Şifalı Bitkiler Bahçesi, Lalezar Bahçesi, Gülizar Bahçesi, Çınar Meydan, Etkinlik Çayırı, Bisiklet Yolu, Koşu Yolu, Sağlıklı Yaşam Parkuru, Gezinti Yolu, Kameriyeler, Millet Kıraathanesi, Oturma Basamakları, Oturma Noktaları, Etkinlik Çayırı, Afet Toplanma Yeri, Meşe Korusu, Kayın Korusu yer alıyor.

 

BAKAN KURUM’A TEŞEKKÜR

Millet Bahçesinin ilçeye çok yakıştığını söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcük Millet Bahçesi projesini ilçemize kazandıran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817