Gürsu: “Erdoğan Yeniden Cumhurbaşkanı Seçilecek”

Son olarak MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, ittifak ortakları AK Parti’nin ilçe teşkilatını ziyaret etti. AK Parti binasında gerçekleşen buluşmada samimi görüntüler ortaya çıktı.

“BİR VE BERABERİZ”

Buluşma sonunda MHP’li mevkidaşı Zeki Gürsu’yu kapıya kadar uğurlayan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Cumhur İttifakı partileri olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Zeki başkanımızın ziyareti bizleri çok mutlu etti. Bu birlikteliğimizin seçim süreci sonunda da aynı şekilde devam edecek” dedi.

“2023 ÇOK ÖNEMLİ”

AK Parti’li yöneticilerin ilgisi karşısında memnun kalan MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ise, “2023 seçimleri Türkiye için çok önemli. Cumhur İttifakı partileri olarak sık sık bir araya geliyor ve değerlendirme yapıyoruz. Güçlü bir yapımız var. İnşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yapılacak olan seçimde yeniden seçtireceğiz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817