banner2779
banner2752
banner2750

Hasta Nakil Ambulansları 7/24 Depremzedelere Hizmet Ediyor

Asrın felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmaları devam ederken diğer yandan yaraların sarılması için kamu ve sivil toplum kuruluşları çaba sarf ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler de Başkan Tahir Büyükakın ile birlikte depremin ilk saatlerinden itibaren çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir’in sahada faaliyet gösteren ekiplerinden Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Hasta Nakil Ambulansları deprem bölgesinde koordineli bir şekilde çalıyor.

 

15 ARAÇ 45 PERSONEL

Arama kurtarma ekipleri enkazdan mucizeler çıkarmaya devam ederken yaralı ve hastaların bakımı da ekipler tarafından yapılıyor. 15 araç ve 45 personel ile hizmet veren Büyükşehir Hasta Nakil Ambulansları enkazdan çıkarılan yaralıları çevre illerdeki hastanelere ulaştırıyor. Ekipler, depremzedelerin istekleri doğrultusunda Bursa, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya gibi illerde bulunan yakınlarının yanlarına da götürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751