HATİPOĞLU SAHADA

Tecrübeli eğitimci Hatipoğlu, kalabalık katılımlarla gerçekleşen saha çalışmalarında şeffaf bir belediyecilik örneği sergileyeceğini söyledi.

Azmi Cihat Hatipoğlu ve MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, saha çalışmaları kapsamında Esentepe Mahallesi’nde bir toplantı yaptılar.

Toplantıda İlçe Başkanı Zeki Gürsu belediye başkan adayının tanıtımını yaparak, Körfez’de daha önce olduğu gibi yine seçimi kazanacaklarını söyledi.

Tecrübeli bir eğitimci olan Azmi Cihat Hatipoğlu konuşmasında siyasette yeni olduğunu ama hizmette geniş düşüncelerinin, projelerinin olduğunu söyleyerek, “Şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile hizmet vereceğim. Kapım her zaman açık olacak ve halka sorarak istenen hizmetleri sunacağım. İlçede yapılan çalışmalar ve sonuçları her zaman halka açık sunumlar halinde olacaktır” dedi.

Azmi Cihat Hatipoğlu, saha çalışmalarında ilçede söz sahibi olan isim ve derneklere de yer vererek, kendisini anlatıp, destek talep etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817