banner2752
banner2750
banner2776

HİLAL ÖĞRETMEN YANAN  OTOMOBİLDE HAYATINI KAYBETTİ


Alınan bilgi ve iddialara göre üzücü kaza Osmaneli İlçesi’nde yaşandı. Fatih Tekinkaya’nın kullandığı 10 TS 535 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonrasında bariyerlere çarparak takla attı. Kaza sonrasında yanmaya başlayan otomobilde b ulunan Fatih Tekinkaya, eşi Hilal Gül Tekinkaya (41) ve çocukları Talha Mirsad Tekinkaya (18), Feyza Tekinkaya yaralandılar.

Kaza sonrasında yanmaya başlayan otomobile müdahale eden itfaye ekipleri, 4 kişiyi araçtan çıkarttılar. Bilecik Devlet Hastanesi’ne sevk edilen 4 yaralıdan Hilal Gül Tekinkaya, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Eşiyle aynı okulda öğretmen olan Hilal Gül Tekinkaya’nın ölümü Körfez’de büyük üzüntüyle karşılandı. Ailenin hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

CENAZESİ YARIN
Hilal öğretmen, yarın (28.07.2019) öğle namazına müteakip Uşak Merkez Bölme Camii'nde kılınan cenaze namazı ardından Uşak Merkez Mezarlığı'nda defnedilecek.

KIZ VE BABANIN DURUMU İYİ
Hilal öğretmenin eşi aynı okulda sosyal bilgiler öğretmeni olan Fatih Tekinkaya ile kızları Feyza Tekinkaya'nın durumlarının iyi olduğu ve taburcu edildikleri belirtildi. Eskişehir'de bir yakınlarının yanında dinlenen Fatih ve Feyza Tekinkaya'nın bu akşam cenaze töreni için Uşak'a gidecekleri ifade edildi.

OĞLUNUN DURUMU CİDDİ
Çiftin oğulları Taha Mirsad Tekinkaya'nın durumunun ciddiyetini koruduğu ve vücudunun çeşitli yerlerinde ağır derecede yanık olduğu bu nedenle Ege Üniversitesi'ne sevk edildiği ve burada yanık ünitesinde tedavi edildiği açıklandı.

ARAÇ LPG'Lİ
Fatih Tekinkaya'nın kullandığı aracın LPG'li olduğu, ve seyir halindeyken bir anda kontrolünü kaybettiği aracın sağ taraftaki bariyerlere çarptığı, çarpmanın etkisiyle Hilal öğretmenin araç içinde darbe aldığı ifade edildi. Aracın hemen arka taraftan tutuştuğu çevredekilerin araç içindekileri çıkarttıkları ve hemen arkasından aracın şiddetli bir şekilde alev alması sonucunda patlamada meydana geldiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Furkan Sürüm 5 yıl önce

canım hocam Allah rHMET EYLESİN

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680