banner2779
banner2752
banner2750

HIRSIZLAR İLETİŞİMİ KESTİ

Körfez Hereke çelik köprü mevkiinde Tepeüstü'nde yer alan ve 3 adet firmanın İletişim Merkezleri nin yer aldığı istasyonlar 5. Kez hırsızların hışmına uğradı.

Alınan bilgi ve iddialara göre akşam saatlerinde gerçekleştiği tahmin edilen hırsızlıkta Türk Telekom'a ait olan şebeke Yeni Kapı kilidini kırık tel örgülerin içine giren hırsızlar buradaki aküleri ve kabloları çaldılar.

Hereke bölgesine hitap eden iletişimin kopması üzerine şebekeye gelen görevliler kapının kırılıp akülerin çalındığını belirlediler. Polis olayla ilgili soruşturma ya başlarken şebeke görevlileri getirdikleri jeneratörler ile yeniden iletişim sistemine akımı vererek bağlantıyı sağladılar.

Yan yana üç ayrı firmaya ait olan şebekelerin daha önce de hırsızların Uğrak yeri haline geldi ve 5. Kez akülerin ve kabloların çalındığı öğrenildi.

 Alınan bilgide çalınan akülerin hurdacılara yok pahasına satıldığı firmalara ise tanesi 210 dolardan mal olduğu bu nedenle de yaşanan zararın önemli olduğu vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751