Hukuk Bürolarına hırsız dadandı
 İzmit  yürüyüş yolu üzerinde  aralarında 100 metre bulunan 2 ayrı hukuk bürosuna hırsız girdi. Hırsız veya hırsızların  bilgisayar kasası ve monitörleri çalması ise dikkat çekti.

İddialara göre gece geç saatlerde gelen hırsız veya hırsızlar önce Hürriyet Caddesi Üzerinde bulunan Ali Yıldız ile Osman Sefa Uzuner’e ait Yıldız Hukuk Bürosuna girdi ve büroda bulunan bir  adet monitör ile  bilgisayar kasasını çaldı. Buradan çıkan hırsızlar daha sonra 100 metre ilerdeki  Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Nurhan ve Ersan Atalay’a ait Atalay Hukuk bürosuna girerek buradan da bilgisayara kasası ile monitör çaldı. Polis MOBESE ve güvenlik kamerası kayıtlarından hırsıları tespit ederek yakalamak için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817