banner2779
banner2752
banner2750

Hürriyet, Çocuk Dostu İzmit İçin Unicef İle Bir Araya Geldi

2020-2023 ÇOCUK DOSTU İZMİT EYLEM PLANI İÇİN İLK START VERİLDİ


Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Sosyal Politikalar Sorumluları Dilek Karagöz ve Hayriye Görkem Güneri makamında misafir eden Başkan Hürriyet, çocuk dostu İzmit için UNICEF ile ilk çalışmaların başlatıldığını belirtti. 

İzmit Belediyesi’nin yeni dönem planlaması içerisinde tüm kenti kucaklayan ve her guruptan çocuğun katılımının ve faydasının ön planda tutulduğu yeni bir strateji oluşturmak amacıyla gerçekleşen buluşmada, bütçesini, stratejik planını, kent yapılanmasını içerisine yerleştirilecek ve çocuk hakları yapı taşları üzerine kurulacak olan yeni planlamada çocukların bu şehir için yapılacak tüm hizmet süreçleri ve faaliyetlerinde söz hakkı olması gerektiği dile getirildi.

TÜM BİRİMLERİMİZ ÇALIŞIYOR

Belediye hizmetleri içerisinde çocukların her zaman öncelikleri olduğuna dikkat çeken Başkan Hürriyet

“çocuklarımızın şehrimizde daha mutlu, daha özgür ve çok daha iyi koşullarda yaşayabilmeleri için her alanda çalışmalar yürütüyoruz. Çocuklarımız için yaptığımız her hizmet ve proje geleceğimize yapılan yatırımdır.  Şu anda belediyemizin tüm müdürlükleri çocuklarımız için ayrı ayrı çalışmakta” diyerek çocuk dostu mekânlar oluşturmak ve kentin dinamiklerini aktif hale getirmek hedefi içerisinde İzmit’teki STK, oda ve derneklerden da fikir ve destek alınacağını belirtti.

İZMİT BELEDİYESİYLE ÇALIŞACAK OLMAK HEYECAN VERİYOR

Ev sahipli ve çocuklara yönelik projeleri için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ‘te teşekkür eden UNICEF yetkilileri de Türkiye de seçtikleri sayılı belediyeler arasında olan  İzmit Belediyesi ile hem teknik hem de bütçesel anlamda çalışmanın kendilerine heyecan verdiğini belittiler.  Yeni planlama doğrultusunda Çocuk Dostu İzmit olma yolunda hızlı ve sağlam çalışmalar ile belediyenin başarısına destek vereceklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751